Career

POSLOVNI SADRŽAJI

Junior Hotel pruža mogućnost odžavanja mnogobrojnih poslovnih događaja na Kopaoniku. Kongresni centar se sastoji od tri hale: ” Atina ” , sa kapacitetom do 180 mesta, ” Platon ” i ” Tesla” , sa kapacitetom do 60 mesta. Kapacitet i multi – funkcionalnost ovih hala omogućavaju održavanje kongresa, konferencija , prezentacija , seminara, simpozijuma i drugih događaja. Sve sale su potpuno opremljene (flipchart , projektor, video bim, internet).

VENČANJA

Venčanje, jedan od najznačajnih događaja u životu, uvek se posebno obeležava i proslavlja. Prepustite brigu o Vasem velikom danu profesionalcima i uživajte. U toku svadbe služiće Vas naše profesionalno obučeno osoblje. Restoran za venčanje prima do 300 gostiju i prilagođava se Vašim potrebama i željama bilo da želite intimno venčanje ili veliko veselje. Parking je obezbeđen za sve goste.

TEAM BUILDING

Mala i velika preduzeća biraju Junior Hotel kao domaćina specijalno dizajnirana podsticajnih putovanja. Mnoštvo stvari koje mogu vidjeti i raditi tokom svog boravka na Kopaoniku osigurava da sve aktivnosti team building-a rezultiraju u potpunim uspehom.