Career

LETNJE AKTIVNOSTI

Pretvorite Vaš boravak u našem hotelu u jednu nezaboravnu avanturu. Jedinstvena lokacija hotela Junior Vam omogućava da na različite načine istražite čak i najskrivenije predele planine Kopaonik.

Panoramska vožnja žičarom | Biciklistički park sa 3 staze za spust dužine 5 km | Pešačke ture| Zip line | Bob na šinama | ATV Ture | Paraglajding.

ATV ture

Uživajte u skrivenim čarima planine Kopaonik. Iskusite prirodu ovog kraja na sasvim drugačiji način. ATV ture Vam omogućavaju da na zabavan i uzbudljiv način istražite manje poznate predele planine Kopaonik. Za sve ljubitelje “Off Road” avantura, hotel Junior je pripremio pravu stvar. Krenite na ATV turu sa nama.
Istražite i upoznajte Kopaonik na pravi način.
Prođite predelima Kopaonika koji Vam oduzimaju dah. Uživajte u svakom delu njegovih šuma. Probajte vodu sa najhladnijih izvora. Doživećete nezaboravni vikend zahvaljujući ovim jedinstvenim ATV turama.
U zavisnosti od vašeg avanturističkog duha nudimo vam 3 nivoa ATV tura koji sadrže po dve različite maršute.

Planinski biciklizam

Provedite Vaš odmor na zanimljiv način – opredelite se za planinski biciklizam. Bez obzira da li se bavite planinskim biciklizmom radi postizanja sportskih rezultata ili iz čistog uživanja, planina Kopaonik je savršeno mesto za Vas! U hotelu Junior možete svakog dana iznajmiti bicikle i opremu.
1 h – 400 RSD
3 h – 700 RSD
6 h – 800 RSD
24 h – 1.000 RSD

Paragliding Tour

U saradnji sa paraglajding klubom “Dinamik” iz Nisa, hotel Junior organizuje komercijalne tandem letove.

Informacije i rezervacije na telefone +381 64 886 02 22 +38164 886 02 25