Career
  • DOBRODOŠLI
    U PORODIČNI HOTEL

Porodični trenuci su dragoceni a biće još dragoceniji za sve koji odluče da ih provedu na Kopaoniku. Hotel Junior raspolaže i hotelskim sadržajem i osobljem koje će se postarati da svi članovi Vaše porodice dožive najlepše trenutke u svom zivotu.

Kada planirate svoj odmor želite ponešto za svakog člana porodice. U Hotelu Junior deca i odrasli imaju priliku da zajedno uživaju u raznim aktivnostima. A kada je roditeljima potrebno vreme za sebe…tada naše iskusno i dobro obučeno osoblje preuzima Vašu decu

Pripremite se da provedete kvalitentne trenutke sa svojim najbližima i uživajte u čaroliji koju je Hotel Junior pripremio za Vas.

PREPORUKA ZA RODITELJE

Spa

facilitiesPogledajte galeriju
Opustite se u spa centru hotela Junior i oslobodite um od svakodnevnog stresa.

Teretana

facilitiesPogledajte galeriju
Ukoliko želite provesti aktivini odmor na Kopaoniku, hotel Junior Vam nudi odličan kardio program u teretani. Naša oprema će zadovoljiti sve Vaše potrebe, a osoblje hotela Junior Vam je na raspolaganju kako bi Vaš trening učinili produktivnim.

Ekskurzije

facilitiesPogledajte galeriju
Bilo da planirate vikend ili produžen boravak, lepota Kopaoničkog pejzaža i bogata istorija ove oblasti pružice Vam puno mogućnosti za nove avanture.

PREPORUKA ZA DECU

Dečija igraonica

facilitiesPogledajte galeriju
Opremljena da obezbedi puno zabave i razonode za Vaše najmlađe, igraonica hotela Junior je idealno mesto gde Vaša deca mogu uživati u različitim igrama prilagođenim njihovom uzrastu.

Game Room

facilitiesPogledajte galeriju
Igraonica hotela Junior koja raspolaže x-box-evima, stonim hokejom, bilijarskim stolovima,stolovima za stoni tenis, pikadom, šahom i bekgemonom učiniće Vaš boravak prijatnim.

Djura park

facilitiesPogledajte galeriju
Dečji park dizajniran da obezbedi sigurno i srećno okruženje za decu svih uzrasta.