Career


Hotelski sadržaji


Hotel Junior vam nudi sve ono što možete očekivati od jednog rizorta na Kopaoniku. Udoban smeštaj, sportske sadržaje, posebne prostorije posvećene zabavi dece i ukusna hrana pobrinuće se da uživate u Vašem boravku na jednoj od najpopularnijih destinacija u Srbiji.

LOBBY BAR

Glavno mesto okupljanja u Hotelu Junior je kafe “Alexandar”. Dobrodošli ste da uživate u piću, picama, pastama i poslasticama ispred otvorenog kamina i iskusite toplo i prijatno gostoprimstvo u dugim zimskim noćima. Tokom leta uzivaćete u veličanstvenoj bašti “Alexandar” bara.

DISKOTEKA

Moderna diskoteka “Figaro” zabavljaće Vas i Vaše prijatelje muzikom do kasnih sati ili će Vam pružiti priliku za jedinstvene i zabavne karaoke žurke koje se ovde održavaju.

RESTORANI

Raznolika, zdrava, kvalitetna i ukusna hrana koju spremaju naši kuvari postala je simbol našeg hotela. Glavni restoran “Four seasons” može da primi do 300 ljudi. U našem a la cart restoranu “Kitchen & Bar” (do 115 ljudi) možete probati magične poslastice lokalne i internacionalne kuhinje. Naši restorani su mesta idealna za organizaciju poslovnih sastanaka, venčanja, rođendana i svih tipova proslava.

WELLNESS AND SPA

Opustite se i uživajte u našem spa centru koji je opremljen manjim bazenom za opuštanje, saunom, đakuzijem i toplim tuševima ili izaberite jednu od naših masaža.

DEČIJA IGRAONICA

Za svoje najmlađe goste i putnike na Kopaoniku, Hotel Junior je pripremio igraonicu, sa dosta igračaka i igrica koje će njihov dan učiniti kreativnijim i interesantnijim. Opremljena da obezbedi puno zanimacija i zabave za decu uzrasta 2-6 godina, zabavište Hotela Junior je idealno mesto gde Vaša deca mogu uživati u raznim igricama prilagođenim njihovim godinama. Posebno obučeni profesionalci obezbediće adekvatnu brigu Vašim mališanima.

TERETANA

Ukoliko želite provesti aktivini odmor na Kopaoniku, hotel Junior Vam nudi odličan kardio program u teretani. Naša oprema će zadovoljiti sve Vaše potrebe, a osoblje hotela Junior Vam je na raspolaganju kako bi Vaš trening učinili produktivnim.

GAME ROOM

Igraonica hotela Junior koja raspolaže aparatima, fliperima, x-box-evima, stonim hokejom, bilijarskim stolovima,stolovima za stoni tenis, pikadom, šahom i bekgemonom učiniće Vaš boravak prijatnim.

Za đačke ekskurzije i rekreativne nastave postoje obrazovni programi, razne aktivnosti i takmičenja, koje vodi iskusno i stručno osoblje sa ciljem da deca provedu nezaboravne trenutke.

VEŠERAJ

Gostima hotela Junior na raspolaganju su usluge vešeraja na upit. Cenovnike i kese za veš možete naći u Vašoj sobi.

MINI MARKET

Ukoliko Vam zatreba još nešto tokom Vašeg boravka u hotelu – od novina, slatkiša ili sitnica za Vaše najdraže posetite našu prodavnicu u predvorju hotela.