Career
  • HOSPITABLE
    ACCOMMODATION

DELUXE+ SOBA

od 6300 RSD/NOĆ

Izaberite našu modernu i prostranu Deluxe + sobu i uživajte u dodatnom komforu. U Deluxe + sobi smeštenoj u potpuno renoviranom delu Konačišta mogu boraviti najviše 3 osobe. Prilagođena je porodicama sa malom decom, poslovnim ljudima kao i osobama sa invaliditetom.

DELUXE SOBA

OD 6300 RSD/NOĆ

Izaberite jednu od naših modernih Deluxe soba i uživajte komforu i tišini. U Deluxe sobama smeštenim u potpuno renoviranom delu Konačišta mogu boraviti najviše 2 osobe. Prilagođene su parovima, poslovnim ljudima kao i osobama sa invaliditetom.

SPA APARTMAN

od 25800 rsd/noć

Opustite se i uživajte u luksuzu spa apartmana. Ovaj prostrani apartman sastoji se od spavaće sobe, velike dnevne sobe i zatvorene terase sa jacuzzi kadom i saunom.

SPA APARTMAN

od 25800 rsd/noć

Opustite se i uživajte u luksuzu spa apartmana. Ovaj prostrani apartman sastoji se od spavaće sobe, velike dnevne sobe i zatvorene terase sa jacuzzi kadom i saunom.

ECONOMIC SOBA

već od 4000 rsd/noć

Odsednite u našim prijatnim i udobnim, Economic sobama (površine 15 m²) za 2 osobe.

STANDARD SOBA

već od 4800 rsd/noć

Bez obzira da li ste sa ovde zbog posla ili iz čistog zadovoljstva, naše standard sobe su idealno mesto za Vaš savršen odmor. Standard sobe (površine 21 – 25 m²) za najviše 4 osobe, su pravi izbor za goste koji žele malo više prostora.

COMFORT SOBA

već od 5400 rsd/noći

Pobegnite od svakodnevnog stresa. Napravite dobar izbor i priuštite sebi udoban boravak u jednoj od naših prostranih, Comfort soba (površine 25 – 34 m²). Stvorene da pruže maksimalni komfor one su idealan prostor za sve moderne putnike. Comfort sobe mogu smestiti najviše 4 osobe.

PORODIČNA SOBA

već od 6400 rsd/noć

Provedite kvalitetno vreme sa svojom porodicom. Porodične sobe (površine 33.5-37 m²), sa dve odvojene prostorije, Vam nude sve potrebne pogodnosti za opušten i udoban boravak sa Vašim najbližima. Porodične sobe mogu smestiti do 5 osoba.

KONAČIŠTE EKONOMIC SOBA

već od 3700 rsd/noć

Nalazi se u Konačištu Junior. D Economic soba (17m2) može smestiti do 2 osobe.

KONAČIŠTE STANDARD SOBA

već od 4500 rsd/noć

Smeštena u Konačištu Junior, D Standard soba (22-24m2) može smestiti do 3 osobe.

KONAČIŠTE SOBA ZA PRIJATELJE

već od 6100 rsd/noć

Napravite dobar izbor i provedite ugodan boravak u našoj prostranoj , friends sobi ( 41 m2). Posebno dizajnirana da pruži maksimalnu udobnost za mlade, moderne putnike. Friends soba može da primi do 5 osoba.

KONAČIŠTE PORODIČNA SOBA

već od 6900 rsd/noć

Smeštena u Konačištu Junior, D Porodična soba (22-24m2) može smestiti do 4 osobe.

DE LUX APARTMAN

od 11500 rsd/noć

Priuštite sebi komfor i potpunu relaksaciju u jednom od naših De Lux apartmana. De Lux apartman poseduje spavaću sobu (francuski ležaj dimenzija 200×160 cm), dnevnog boravka sa garniturom za sedenje, kupatilom i jakuzzi kadom.

FAMILY APARTMAN

od 15500 rsd/noć

Ovaj apartman modernog dizajna savršen je kako za porodicu tako i za 4 odrasle osobe. Family apartman poseduje dve odvojene spavaće sobe, dnevni boravak i kupatilo sa tuš kabinom.

SUPERIOR APARTMAN

od 17500 rsd/noć

Svetli i prostrani, sa dve spavaće sobe (francuski ležaj dimenzija 200×180 cm u jednoj sobi i dva odvojena ležaja u drugoj sobi), velikim dnevnim boravkom, čajnom kuhinjom, kupatilom i jacuzzi kadom, savršeni su kako za porodice tako i za 4 odrasle osobe